banner

 

Mijn naam is Rob van Barneveld, ik ben een Utrechtse illustrator/striptekenaar met een heldere tekenstijl. Ik teken strips sinds 2008 en heb zodoende een snelle tekenstijl ontwikkeld die zich uitstekend leent voor het uitleggen van allerlei onderwerpen, van maatschappelijke processen tot complex medisch. Doordat ik veel werk als live tekenaar ben ik in staat om in een paar duidelijke lijntekeningen een verhaal helder neer te zetten.

Naast live tekenen ben ik ook inzetbaar bij het maken van infographics, losse redactionele illustraties en uiteraard het tekenen van strips. Elke vorm heeft zijn eigen charme en is aanpasbaar op de inhoud.

Belangrijk in mijn werkwijze is persoonlijk contact. Ik kom graag langs voor een opdracht om de inhoud te bespreken en samen de geschikte vorm te bepalen. Tevens is telefonisch contact handig om direct te kunnen sparren en kennis te maken. Zowel bij live tekenen, waar informatie en context vooraf heel belangrijk is, als bij losse illustraties die vooral de inhoud versterken, is dit uiteraard heel belangrijk.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

1 + 12 =