0621613072 rob@roodgras.nl
   PostNL

   PostNL

   Voor een afdeling van PostNL heb ik live platen getekend bij het bepalen van waarden op de werkvloer. Achteraf heb ik de losse platen samengevoegd tot een grote infographic.

    

   Een leven lang bewegen Overijssel

   Een leven lang bewegen Overijssel

   Voor de gemeente Overijssel tekende ik deze infographic over mogelijkheden op het gebied van bewegen in Overijssel.

   Hieronder de schets waar het allemaal mee begon! Zo beginnen opdrachten meestal, met een goede kleurenschets en dan verder schaven en helderder maken. Superleuk om te doen.

   Achmea Ketenconferentie

   Achmea Ketenconferentie

   Voor Achmea tekende ik live tijdens de ketenconferentiedag over oudedagsvoorzieningen. Ik was aanwezig bij de keynotes en bij enkele workshops. Achteraf werden de platen plenair gepresenteerd.

   GGD Overijssel

   GGD Overijssel

   Deze platen tekende ik live tijdens bijeenkomsten rondom gezonder eten en bewegen bij ouderen en mensen die de Nederlandse taal nog niet helemaal machtig zijn. Achteraf stuurde ik deze gekleurde resultaten.

   Live getekende GGD Overijssel praatplaat. Live getekende praatplaat door Rob van Barneveld van bijeenkomst GGD Overijssel.

   CIOS

   CIOS

   Voor het CIOS maakte ik de managementplannen voor de komende jaren op een prettige manier visueel. Erg leuk om zoveel mogelijk informatie in een duidelijke plaat te voegen.