0621613072 rob@roodgras.nl
   PostNL

   PostNL

   Voor een afdeling van PostNL heb ik live platen getekend bij het bepalen van waarden op de werkvloer. Achteraf heb ik de losse platen samengevoegd tot een grote infographic.

    

   Achmea Ketenconferentie

   Achmea Ketenconferentie

   Voor Achmea tekende ik live tijdens de ketenconferentiedag over oudedagsvoorzieningen. Ik was aanwezig bij de keynotes en bij enkele workshops. Achteraf werden de platen plenair gepresenteerd.

   VodafoneZiggo

   VodafoneZiggo

   Voor VodafoneZiggo was ik aanwezig op de Retaildag om inhoudelijke platen te maken bij de sprekers. Achteraf zijn de platen samengevoegd op een plaat zodat het in zijn geheel rondgestuurd kon worden naar de aanwezigen.

   Rabobank

   Rabobank

   Ter voorbereiding op het presenteren tijdens een congres over Innovatie heb ik Rabobank-personeel geholpen met het visueel maken van hun ideeën. Ze dachten o.a. na over het beter gebruiken van vergaderruimtes, het stimuleren van scheiden van afval en een betere klachtenverwerking. Aan het einde van de dag werden mijn platen gebruikt om hun ideeën onderling te presenteren.

    

    

   PWC/Achmea

   PWC/Achmea

   Tijdens een sandbox sessie was ik aanwezig om de mogelijkheden rondom automatisering binnen Achmea op te tekenen. Na afloop voegde ik de illustraties samen op een plaat. Hieronder enkele voorbeelden die ik live tekende op mijn iPad.

   Voor deze opdracht werkte ik samen met Studio Leff.

   Live getekende praatplaat door Rob van Barneveld Live getekende praatplaat door Rob van Barneveld