Rabobank

Rabobank

Ter voorbereiding op het presenteren tijdens een congres over Innovatie heb ik Rabobank-personeel geholpen met het visueel maken van hun ideeën. Ze dachten o.a. na over het beter gebruiken van vergaderruimtes, het stimuleren van scheiden van afval en een betere klachtenverwerking. Aan het einde van de dag werden mijn platen gebruikt om hun ideeën onderling te presenteren.

 

 

VodafoneZiggo

VodafoneZiggo

Voor VodafoneZiggo was ik aanwezig op de Retaildag om inhoudelijke platen te maken bij de sprekers. Achteraf zijn de platen samengevoegd op een plaat zodat het in zijn geheel rondgestuurd kon worden naar de aanwezigen.

PostNL

PostNL

Voor een afdeling van PostNL heb ik live platen getekend bij het bepalen van waarden op de werkvloer. Achteraf heb ik de losse platen samengevoegd tot een grote infographic.

Holland Rijnland

Holland Rijnland

Tijdens het regiocongres van Holland Rijnland zat ik bij de diverse inspiratiesessies en tekende deze platen op mijn iPad. Achteraf werden ze op een scherm getoond tijdens de borrel.

Deze opdracht ging in samenwerking met Draw Up

Gemeente Rhenen

Gemeente Rhenen

Ik tekende op de Avond van de Vrijwilliger deze illlustraties naar aanleiding van gesprekken met de vrijwilligers zelf. Ter plekke werden de platen getoond op een groot scherm naast mij.