Rabobank

Rabobank

Ter voorbereiding op het presenteren tijdens een congres over Innovatie heb ik Rabobank-personeel geholpen met het visueel maken van hun ideeën. Ze dachten o.a. na over het beter gebruiken van vergaderruimtes, het stimuleren van scheiden van afval en een betere klachtenverwerking. Aan het einde van de dag werden mijn platen gebruikt om hun ideeën onderling te presenteren.

 

 

Monke

Monke

Voor Threewise tekende ik deze platen ter lancering van hun nieuwe bedrijf, Monke. Achteraf kleurde ik de platen in met de oranje/grijze huisstijlkleuren. Daarnaast leverde ik de illustraties los aan zodat ze gebruikt kunnen worden in Nieuwsbrieven en bij presentaties. 

GGD Overijssel

GGD Overijssel

Deze platen tekende ik live tijdens bijeenkomsten rondom gezonder eten en bewegen bij ouderen en mensen die de Nederlandse taal nog niet helemaal machtig zijn. Achteraf stuurde ik deze gekleurde resultaten.

Rabobank Farm To Fork-project

Rabobank Farm To Fork-project

Voor de Rabobank tekende ik live deze infographic over het Farm To Fork-project, waarbij supermarkten en boeren innig samenwerken.

De locatie was bijzonder; middenin een koeienstal. Ik tekende op een whiteboard en leverde achteraf een digitale versie.