strips en illustraties   

 

zeg het met een strip.

 

Ik teken elke dag strips. Niet alleen voor opdrachtgevers, maar ook voor mijzelf. Het is de beste manier om verhalen te vertellen, zowel serieus als met een kleine knipoog. 

Krachtige vertelvorm

Strips en illustraties vallen op. Niet voor niets zegt een beeld meer dan 1000 woorden. Met mijn kleurrijke stijl zorg ik ervoor dat jouw verslag wordt gelezen en jouw presentatie nog meer opvalt. Alles in dienst van de inhoud.

Transparante werkwijze

Vooraf spreken we de planning af, met de hoeveelheid schetsen en momenten voor feedback. Pas als je tevreden bent over de schets ga ik over tot de uitwerking. Zo weet je precies wat je krijgt.

Persoonlijk kado

Een persoonlijke strip of een mooi portret is het perfecte kado voor elke gelegenheid. Ook kan ik de print en inlijsting verzorgen. Op deze manier hoef je het alleen nog maar zelf in te pakken.

 

Een geweldig medium 

Ik teken mijn hele leven al strips. Er zijn er zelfs een aantal verschenen bij een stripuitgeverij. Piratenstrips, autobiografische strips, strips waarin ik scholieren help met kleine problemen. 

Het tekenen van strips heeft mijn stijl bepaald; simpel en vrolijk, maar ook altijd duidelijk herkenbaar. Door de speelse verdeling van vlakken en tekst wordt elke boodschap op een geweldige manier versterkt.  

 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline

over mij; 

Mijn naam is Rob van Barneveld (1985). Ik woon mijn hele leven al in Utrecht en ik ben sneltekenaar, illustrator, striptekenaar, beelddenker, visualizer, visueel notulist, graphic recorder. In het kort: ik maak graag mooie, aansprekende beelden op elke mogelijke manier.

In 2008 ben ik begonnen met een eigen stripreeks met roodtinten; Rood Gras. Daarnaast werkte ik in de zorg; ik heb 10 jaar gewerkt in de Gehandicaptenzorg als begeleider van jongeren met moeilijk verstaanbaar gedrag. In 2016 waagde ik de overstap naar het fulltime freelancer-bestaan, en met succes: ik heb al vele leuke opdrachten mogen doen.

Mijn achtergrond in de zorg maakt ook dat illustratie-opdrachten voor zorginstellingen altijd extra speciaal voelen. En als illustrator ben je ook een soort zorgverlener, natuurlijk. Maar dan zorg je vooral voor hele mooie visuele platen.

Uiteraard ben ik online te volgen op:  

Interesse om samen te werken? Leuk!

Stuur een bericht en ontvang zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.