cartoon
portret?

Ben jij op zoek naar een leuk en uniek cartoonportret om te geven aan familie, vrienden of kennissen?  Bij mij krijg je een kleurrijke en vrolijke tekening van een bekende of vriend met een tof persoonlijk karakter. Met een cartoonportret geef je iemand altijd een persoonlijke illustratie. Ideaal om te geven tijdens verjaardagen, feestdagen of een bruiloft. Bij Studio Rood Gras krijg je zowel live als vooraf getekend en ingelijst een betrokken samenwerking om tot het mooiste cartoonportret te komen!

Cartoonportret is meer dan een spotprent

Wanneer je wel eens in Parijs bent geweest, dan heb je vast wel eens het plein vlakbij de Sacré-Cœur bezocht waar verschillende kunstenaars cartoonportretten maken voor toeristen. Deze tekeningen kenmerken zich door de grappige vertoning waarop deze toeristen worden afgebeeld. Dit noemt men een spotprent. Bij studio Rood Gras ben ik ervan overtuigd dat een striptekening iets leuks moet zijn om te krijgen zonder dat er iemand op de hak wordt genomen. Daarom krijg je bij mij een cartoonportret van jezelf, je familie of je huisdier in een strakke stijl waarbij ik kleurrijke en speelse elementen gebruik. Met mijn striptekening tover je gegarandeerd een glimlach op iemands gezicht.

Live cartooning festival

Geschikt voor echt elke gelegenheid

Heb jij binnenkort een bruiloft of een feestje? Geef jouw gasten dan een memorabel aandenken door mij als striptekenaar live te laten tekenen op locatie. Hiervoor neem ik een koffer mee met papier, pennen en een lampje. Dit lampje neem ik mee om het extra gezellig te maken. Gedurende de uren dat ik aanwezig ben, maak ik persoonlijke striptekeningen van jouw gasten om ze vervolgens aan de muur te hangen. Hiermee krijg je een kleurrijke decoratie waar iedereen zichzelf terug kan vinden. Een aandenken waarbij jouw gasten zeker weten nog eens terugdenken aan die prachtige dag!

Een cartoonportret op aanvraag?

Hoe ga ik te werk bij een aanvraag?

Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat mijn werkwijze is. Voordat ik begin met het tekenen van het cartoonportet, ontvang ik graag een duidelijke foto met een verhaal erbij. Dit is nodig zodat ik dit op visuele wijze terug kan laten komen op de achtergrond. Hierna spreken we een tijdspad af en begin ik met het maken van een schets. Vanzelfsprekend krijg je meerdere feedbackrondes om jouw mening te geven over het cartoonportret. Aan de hand van jouw opmerkingen, zal ik de striptekening geheel naar wens aanpassen. Zodra mijn kleurrijke creatie af is, dan kan je ervoor kiezen om het cartoonportret door mij te laten printen en in te lijsten. Hiermee is jouw persoonlijk cadeau direct klaar om te geven.

Rob van Barneveld

Cartoonportret laten maken door Studio Rood Gras

Voordelen
van een cartoonportret

Maar waarom zou je iemand een cartoonportret geven? De voornaamste reden hiervoor is dat het een persoonlijk cadeau is die jezelf hebt samengesteld. Jij bedenkt namelijk hoe je de desbetreffende persoon wilt afbeelden en bent daardoor bij het gehele proces betrokken. Daarnaast zijn er nog meer voordelen van een cartoonportret te onderscheiden:

Verschillende vormen

De belangrijkste vraag die jij je moet gaan stellen bij een persoonlijke illustratie is: wil je een groot of klein portret? Afhankelijk van jouw wensen kan ik zelfs trouw-, kerst- en verhuiskaarten maken. Hierbij kan ik de grafische vormgeving van de kaart volledig overnemen, zodat het een mooi geheel is met de persoonlijke illustratie. Hierdoor is een cartoonportret laten maken bij Studio Rood Gras geschikt voor iedere gelegenheid!

Persoonlijke illustratie op maat

Om jouw persoonlijke illustratie op maat te maken, hebben wij gedurende het hele proces telefonisch contact over de striptekening en is er alle vrijheid om jouw mening te geven. Bij mij krijg je immers meerdere feedbackrondes waarin je gemakkelijk kan aangeven wat er volgens jou veranderd moet worden. Daarnaast denk ik graag met je mee om alle informatie en persoonlijke accenten een mooie plek te geven. Tijdens het maken van jouw cartoonportret hanteer ik een transparante werkwijze. Dit betekent dat we gedurende het proces in contact blijven zodat je de tekening tot stand ziet komen.

Van schets tot print

Is jouw persoonlijke illustratie klaar? Dan kan ik je ook helpen bij het verzorgen van het printen, een passende omlijsting en de verzending. Op die manier help ik je van schets tot uitwerking en hoef je het cartoonportret alleen nog maar aan te pakken van de pakketbezorger. Ideaal als je jouw cadeau direct aan iemand wilt geven.

Rob van Barneveld

Samenwerken met   Studio Rood Gras

Wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeau om te geven, dan is een samenwerking met Studio Rood Gras een uitstekend idee. Met meer dan tien jaar ervaring in het vak heb ik al vele glimlachen op gezichten getoverd tijdens het tekenen van een cartoonportret en het verzorgen van een mooie ingelijste tekening. Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem hieronder gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!