Ik Droomde Dat...

Dromen gevangen in een strip.

Dromenvanger Rood Gras

Het begon ongeveer zo:

Tijdens Corona vielen een hele hoop opdrachten weg en had ik dus meer tijd over. En ik zocht een eigen project, iets waar ik mee op zou vallen, wat leuk zou zijn om te doen en waar misschien wel nieuw werk uit voort zou komen. 

Toen kwam ik erachter dat een hoop mensen hun dromen deelden op Social Media. Gekke dromen, vage dromen, dromen waarvan ik dacht: Ja, hee. Dat is gewoon een stripje. 

Dus ik tekende er een, en nog een, en nog een. En nu is het een leuk mini-project waar ik met plezier aan werk in de avonden of in de weekenden. 

 

 

Droomstrip Corona

... Volg mij op Instagram

Illustratie door Rob van Barneveld

Op Instagram plaats ik veel vaker mijn droomstrips en kun je mijn werk ook vinden via de hashtag #ikdroomdedat. 

Ik zit trouwens ook op Twitter, whoehoe!

In de media
(jawel)

Illustratie door Rob van Barneveld

Soms wordt ik gevraagd voor een radio-interview of een leuk artikel, enorm blij mee. Hier vind je de meest recente nieuwsdingen; 

– Radio5; Rob van Barneveld tekent dromen. 

– IndeBuurt; Dromen zijn goudmijntjes. 

– KinkFM; Maak je dromen waar met een striptekening. 

Steun mijn Droomstrip-project!

Illustratie door Rob van Barneveld

Ik teken mijn droomstrips in de weekenden en in de avonduren, echt liefdewerk dus. Maar een kleine financiële bijdrage zou af en toe enorm helpen om ermee door te gaan! Neem vooral een kijkje op mijn Petje-af-pagina om, eh, een petje af te kunnen nemen. 

Heb jij ook gek gedroomd?

Stuur een bericht en wie weet verstrip ik het wel.


Hoe werkt het?

- Mail in het kort wat voor geks/leuks je hebt gedroomd.

- Ik laat het je weten als ik ermee aan de slag ga. (Ik teken geen dromen met bekende mensen of beroemdheden.. sorry.) Vervolgens mail ik je de strip persoonlijk en kun je het online vinden met de hashtag #ikdroomdedat.

- Het is ook mogelijk om er een leuke print van opgestuurd te krijgen, hier zitten dan wel (kleine) kosten aan verbonden.