Cartoonportret

Het perfecte kado

Van geboortekaartje tot een leuk cartoonportret; ik kan het voor je tekenen!

Cartoonportret op maat
Live cartooning festival

Een persoonlijke illustratie op allerlei formaten.

Naast werken voor bedrijven maak ik ook graag een persoonlijke illustratie. Dat kan op allerlei manieren; live als sneltekenaar op een leuk feest, of digitaal als een mooi cartoonportret met alle eigenschappen van de persoon verbeeld. Ook kan ik een trouwkaart ontwerpen, of een mooie geboortekaart. Er is dus van alles mogelijk – en dat maakt mijn werk ook zo leuk. 

Live tekenen

Bij het live tekenen neem ik (onder de juiste Corona-omstandigheden) een koffer mee met papier, pennen, een kleedje, soms zelfs een lampje (om het extra gezellig te maken). Gedurende een aantal uur teken ik een persoonlijke illustratie van de gasten van een feest die ik vervolgens ophang aan de muur, als een soort face-book. Een leuk aandenken van – en voor de gasten.

Hoe een persoonlijke illustratie ontstaat.

Bij het tekenen van een cartoonportret ontvang ik graag een duidelijke foto, met een verhaal erbij wat ik visueel terug kan laten komen op de achtergrond. We spreken een aantal feedbackrondes af en een duidelijk tijdspad zodat we beiden weten wanneer de persoonlijke illustratie af zal zijn. Ook is het mogelijk om het portret door mij te laten printen en in te lijsten.

Ook bij het tekenen van een geboortekaart of trouwkaart – een enorm leuke persoonlijke gebeurtenis – heb ik vaak telefonisch contact (of, als de omstandigheden ernaar zijn, kom ik even langs). Ik denk graag mee over een leuke vorm en ik kan ook de grafische vormgeving van de kaart zelf over nemen zodat het een mooi geheel is met de persoonlijke illustratie.

(Overigens is het zelfs een keer gebeurd dat ik live heb getekend op een bruiloft – magisch was dat!)

Visueel notuleren bruiloft Rob van Barneveld

Interesse om samen te werken...?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!