Portret op maat

Het perfecte kado.

Cartoonportret op maat
Live cartooning festival

Ideaal voor op je feest.

Ik kan in een paar seconden iemand gelijkend neerzetten als cartoontekening bij elk feest of evenement. Het is altijd een bijzonder moment; een leuk praatje, drankje in de hand en ondertussen in een paar lijnen los gaan op papier. Vaak nog een kleurtje erbij voor de finishing touch en klaar. 

Maar ook in opdracht kan ik werken aan een vrolijk cartoonportret. Per mail krijg ik dan duidelijke foto’s en een leuk verhaal; wat vindt hij/zij leuk, hobbies, belangrijke voorwerpen? Vervolgens maak ik eerst een schets en vraag ik vast om feedback. Daarna ga ik aan de slag met de uitwerking. Het is ook mogelijk om de digitale prent mooi te laten printen en in te lijsten. 

 

Interesse om samen te werken...?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!