portret op maat

 

 

 

 

 

 

het beste kado.

 

Zoek je iets leuks voor een verjaardag, afscheid op het werk of gewoon omdat iemand het verdient? Ik kan je helpen met een kleurrijk cartoonportret met herkenbare kenmerken. Op elk formaat, altijd vrolijk. Kijk hieronder naar de mogelijkheden!

Hoe werkt het?

Stap 1:

Na je aanvraag hebben we contact en mail ik een vrijblijvende offerte. Bij akkoord stuur je duidelijke foto’s op en ga ik aan de slag met een kleurenschets.

Stap 2:

Na de kleurenschets is een feedbackmoment. Daarna ga ik aan de slag met de uitwerking. Ook hierna kun je laatste wijzigingen aangeven.

 

Stap 3:

Vervolgens mail ik je het digitale bestand. Ik kan ook de print en lijst verzorgen voor een mooi totaalpakket.

En dan is het kado klaar!

 

 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline
  anemptytextlline

Ook live tekenen mogelijk!

In pre-Coronatijden was ik ook te boeken als live portrettekenaar bij bijeenkomsten en partijen. Hopelijk is dit over een poos weer mogelijk. 

In de tussentijd is het ook mogelijk om digitaal af te spreken en via de webcam snelportretten te tekenen. Met creatief denken is er natuurlijk veel mogelijk. 

Stuur vooral een berichtje voor de opties en een vrijblijvende offerte.  

 

over mij; 

Mijn naam is Rob van Barneveld (1985). Ik woon mijn hele leven al in Utrecht en ik ben sneltekenaar, illustrator, striptekenaar, beelddenker, visualizer, visueel notulist, graphic recorder. In het kort: ik maak graag mooie, aansprekende beelden op elke mogelijke manier.

In 2008 ben ik begonnen met een eigen stripreeks met roodtinten; Rood Gras. Daarnaast werkte ik in de zorg; ik heb 10 jaar gewerkt in de Gehandicaptenzorg als begeleider van jongeren met moeilijk verstaanbaar gedrag. In 2016 waagde ik de overstap naar het fulltime freelancer-bestaan, en met succes: ik heb al vele leuke opdrachten mogen doen.

Mijn achtergrond in de zorg maakt ook dat illustratie-opdrachten voor zorginstellingen altijd extra speciaal voelen. En als illustrator ben je ook een soort zorgverlener, natuurlijk. Maar dan zorg je vooral voor hele mooie visuele platen.

Uiteraard ben ik online te volgen op:  

Interesse om samen te werken? Leuk!

Stuur een bericht en ontvang zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.