Gemeente Breda

Gemeente Breda

In opdracht van Draw Up tekende ik voor de gemeente Breda tijdens een sessie over de digitalizering van de interne communicatie. Ik maakte ter plekke een reeks platen. Achteraf voegde ik de platen samen tot een grote praatplaat.

 

Achmea Ketenconferentie

Achmea Ketenconferentie

Voor Achmea tekende ik live tijdens de ketenconferentiedag over oudedagsvoorzieningen. Ik was aanwezig bij de keynotes en bij enkele workshops. Achteraf werden de platen plenair gepresenteerd. Illustratie praatplaat

Illustratie praatplaat

VodafoneZiggo

VodafoneZiggo

Voor VodafoneZiggo was ik aanwezig op de Retaildag om inhoudelijke platen te maken bij de sprekers. Achteraf zijn de platen samengevoegd op een plaat zodat het in zijn geheel rondgestuurd kon worden naar de aanwezigen.

Illustratie praatplaat

Illustratie praatplaat

Rabobank

Rabobank

Ter voorbereiding op het presenteren tijdens een congres over Innovatie heb ik Rabobank-personeel geholpen met het visueel maken van hun ideeën. Ze dachten o.a. na over het beter gebruiken van vergaderruimtes, het stimuleren van scheiden van afval en een betere klachtenverwerking. Aan het einde van de dag werden mijn platen gebruikt om hun ideeën onderling te presenteren.

Illustratie praatplaat Illustratie praatplaat

 

 

Open chat
Een snelle vraag of opmerking?
Hoi! Wat kan ik voor je betekenen? :-)
Powered by