0621613072 rob@roodgras.nl
   PWC/Achmea

   PWC/Achmea

   Tijdens een sandbox sessie was ik aanwezig om de mogelijkheden rondom automatisering binnen Achmea op te tekenen. Na afloop voegde ik de illustraties samen op een plaat. Hieronder enkele voorbeelden die ik live tekende op mijn iPad.

   Voor deze opdracht werkte ik samen met Studio Leff.

    

   Rabobank

   Rabobank

   Ter voorbereiding op het presenteren tijdens een congres over Innovatie heb ik Rabobank-personeel geholpen met het visueel maken van hun ideeën. Ze dachten o.a. na over het beter gebruiken van vergaderruimtes, het stimuleren van scheiden van afval en een betere klachtenverwerking. Aan het einde van de dag werden mijn platen gebruikt om hun ideeën onderling te presenteren.

    

    

   VodafoneZiggo

   VodafoneZiggo

   Voor VodafoneZiggo was ik aanwezig op de Retaildag om inhoudelijke platen te maken bij de sprekers. Achteraf zijn de platen samengevoegd op een plaat zodat het in zijn geheel rondgestuurd kon worden naar de aanwezigen.

   PostNL

   PostNL

   Voor een afdeling van PostNL heb ik live platen getekend bij het bepalen van waarden op de werkvloer. Achteraf heb ik de losse platen samengevoegd tot een grote infographic.

    

   Holland Rijnland

   Holland Rijnland

   Tijdens het regiocongres van Holland Rijnland zat ik bij de diverse inspiratiesessies en tekende deze platen op mijn iPad. Achteraf werden ze op een scherm getoond tijdens de borrel.

   Deze opdracht ging in samenwerking met Draw Up