Welkom op mijn blog!

 Dus je bent een presentatie aan het voorbereiden en je zoekt naar een manier om je visie mooi te verbeelden. Of je gaat een brainstorm leiden en denkt: Hoe kan ik dit visueel ondersteunen? Op dit weblog deel ik mijn tips en ervaringen als professioneel tekenaar. 

 

De kracht van de doodle

De kracht van de doodle

In de vorige blogpost had ik het over de kracht van visueel denken. Maar het belangrijkste is natuurlijk het tekenen zelf, de beelden die je helder op papier zet. Dit hoeven geen uitgebreide kunstwerken te zijn. Sterker nog; het kan heel klein beginnen, als lijntjes,...

read more
Wat is visueel denken?

Wat is visueel denken?

Ik ben nu 3 jaar fulltime professioneel tekenaar. Het is geweldig. Ik heb leuke samenwerkingen met bedrijven die hun informatie op een mooie manier verbeeld willen zien in illustraties, of infographics of praatplaten. Mijn favoriete klussen zijn die waar ik wordt...

read more

Hoi!

Mijn naam is Rob van Barneveld. Ik ben een Utrechtse illustrator en ik zet graag informatie om in heldere praatplaten, infographics, illustraties.

Maar ook teken ik live op bijeenkomsten. Door ter plekke te tekenen maak ik inhoudelijke platen van de informatie die dan met elkaar wordt gedeeld.

Op dit weblog deel ik nuttige tekentips om ook zelf inhoud te vertalen naar leuke illustraties.

Categories

Interesse om samen te werken? Leuk!

Stuur een bericht en ontvang zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.