visueel notuleren  

ik teken live op elk event.

 

Bij een bijeenkomst of congres kun je uiteraard een verslag schrijven. Maar het is zoveel leuker om het te verbeelden.  Met mijn snelle tekenstijl kan ik dat zeker voor je doen. Zo zorg ik live voor een waardevolle toevoeging!

Analoog of digitaal?

Met markers aan de slag op grote vellen papier of een reeks strakkere illustraties op de iPad; het kan allebei! Samen kijken we welke vorm het beste geschikt is voor jouw event.

Direct resultaat

Ik teken snel en zorg voor snelle resultaten die direct getoond kunnen worden aan de deelnemers. Met de iPad is het zelfs mogelijk om de voortgang ter plekke te tonen op het scherm.

Multi-inzetbaar

Na afloop mail ik de platen digitaal zodat ze gebruikt kunnen worden voor op de website, in presentaties of als interne communicatie. Op deze manier kun je de illustraties optimaal benutten.

over mij; 

Mijn naam is Rob van Barneveld (1985). Ik woon mijn hele leven al in Utrecht en ik ben sneltekenaar, illustrator, striptekenaar, beelddenker, visualizer, visueel notulist, graphic recorder. In het kort: ik maak graag mooie, aansprekende beelden op elke mogelijke manier.

In 2008 ben ik begonnen met een eigen stripreeks met roodtinten; Rood Gras. Daarnaast werkte ik in de zorg; ik heb 10 jaar gewerkt in de Gehandicaptenzorg als begeleider van jongeren met moeilijk verstaanbaar gedrag. In 2016 waagde ik de overstap naar het fulltime freelancer-bestaan, en met succes: ik heb al vele leuke opdrachten mogen doen.

Mijn achtergrond in de zorg maakt ook dat illustratie-opdrachten voor zorginstellingen altijd extra speciaal voelen. En als illustrator ben je ook een soort zorgverlener, natuurlijk. Maar dan zorg je vooral voor hele mooie visuele platen.

Uiteraard ben ik online te volgen op:  

Interesse om samen te werken? Leuk!

Stuur een bericht en ontvang zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.